Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

TOYOTA HIGHLANDER HYBRID

TOYOTA HIGHLANDER HYBRID

 

Toyota Highlander Hybrid este cel mai bun crossover full-size cu ambiție de SUV. Impresionează prin designul său, interiorul spațios cu șapte locuri, echipamentul inovator, siguranța fără compromisuri și fiabilitatea legendară Toyota.

 

Aspect elegant și impresionant

 

Detaliile exterioare spectaculoase, optica LED nu numai că îi oferă Toyota Highlander Hybrid o funcționalitate excepțională, dar și rafinament și aristocrație.

 

Interior clasa premium

 

Materiale de înaltă calitate, scaune confortabile cu reglare electrică, încălzire și ventilare, climatizare în 3 zone, multimedia actualizată compatibilă Apple Carplay și Android Auto - totul este conceput pentru a vă asigura că dvs. și pasagerii dumneavoastră savurați confort și plăcere maximă în timpul călătoriei.

 

Manevrare excelenta

 

Arhitectura globală TNGA (Toyota New Global Architecture) oferă o dinamică îmbunătățită, o manevrabilitate excelentă și o siguranță ridicată.

 

Caracter încrezător

 

Un motor hibrid economic și dinamic de 2,5 litri cu tracțiune integrală, combinat cu o transmisie fără trepte cu control electric oferă Toyota Highlander Hybrid un control deosebit și garantează o mișcare sigură în ritmul vieții tale.

 

Confort premium

 

Interiorul lui Toyota Highlander Hybrid este gândit pînă la cel mai mic detaliu: climatizare în 3 zone, scaune confortabile cu reglare electrică, iluminare ambiantă moale și multe spații de depozitare convenabile vor face orice călătorie plăcută și confortabilă.

 

Practicitate excepțională

 

Toyota Highlander Hybrid are loc pentru toți membrii familiei tale. Interiorul spațios include trei rînduri de scaune și șapte locuri, ceea ce face Toyota Highlander Hybrid ideal pentru naveta zilnică și călătoriile lungi cu un grup mare și prietenos.

 

Tehnologie off-road

 

Capacitățile noii generații Toyota Highlander Hybrid nu se limitează la călătorii confortabile în oraș. Sistemul de selectare a modului de condus și asistență off-road Multi-terrain Select vă permite să adaptați caracteristicile vehiculului la diferite tipuri de suprafață de drum.

 

Puteți alege cu ușurință un automobil pentru nevoile dvs. specifice, deoarece vehiculele au mai multe niveluri de echipare: Elegance (preț de la 46.490 USD), Prestige (prețul de la 55.960 USD), Premium (prețul de la 62.130 USD)

 

Toyota Highlander Hybrid este disponibil pentru comandă și test-drive la Toyota Centru Chișinău „Continent”. Achiziția vă garantează o plăcere maxima pe orice tip de drumuri.

        Formular de feedback