Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Premiera mondiala a noului Toyota Land Cruiser

Statutul Toyota Land Cruiser, ca legendă a automobilelor este fără îndoială. Este vorba despre 70 de ani de realizări, peste 10 milioane de vehicule vândute în 170 de țări și tehnologii inovatoare pentru performanțe optime, atât pe șosea, cât și pe off-road.

 

Toyota a prezentat în Dubai pe 09 iunie 2021 în premiera mondială online noul Land Cruiser. Land Cruiser seria 300 este următoarea generație a SUV-ului Land Cruiser, complet reproiectat de la lansarea a seriei 200 în 2007. Acest model va lua locul noului flagship din linia SUV.

 

Premiera noului Land Cruiser demonstrează calitatea înaltă, durabilitatea și fiabilitatea (QDR) a vehiculelor Toyota, precum și performanțele off-road îmbunătățite și caracteristicile de conducere ale Land Cruiser, garantând confortul șoferilor pe orice drum.

 

O atenție deosebită în cadrul premierei a fost acordată motoarelor, transmisiei și platformei complet noi, care garantează calitatea caracteristicilor noi ale mașinii atât pe șosea, cât și în off-road. Inovația și îmbunătățirea - inclusiv tehnologia folosite pentru prima dată - nu diminuează în niciun fel, ci doar îmbunătățește performanța noului Land Cruiser, care se bucură de încredere și care asigură siguranța și fiabilitatea atât pe șosea, cât și pe off-road.

 

De asemenea, atenție deosebită este pentru platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), pe care Toyota a pionierat-o pentru caroseria cadrului. Platforma GA-F menține performanțe off-road excepționale, adăugând în același timp noi avantaje, cum ar fi rigiditatea și rezistența sporită a corpului, echilibrul dinamic îmbunătățit și manevrabilitatea îmbunătățită. Acesta creează baza pentru introducerea de noi tehnologii, vă permite reducerea greutății automobilului, coborârea centrului de greutate al acesteia, îmbunătățirea performanțelor de siguranță și crearea un nou design exterior și interior.

 

Șasiul în sine a fost reproiectată pentru a reduce greutatea și a crește durabilitatea. Automobilul a primit, de asemenea, noi sisteme de suspensie, iar testele capacităților sale la limiță au fost efectuate de către piloți și șoferi profesioniști care au participat la raliul de la Dakar. Scopul designerilor a fost de a crea un SUV puternic, ușor de condus atât pe șosea, cât și în off-road.

 

O atenție specială a fost acordată reglării suspensiei pentru a obține o articulație optimă a roților, precum și menținerea tracțiunii pe teren neuniform și îmbunătățirea stabilitatea prin introducerea primului sistem electronic de suspensie de dinamică cinetică (E-KDSS) din lume. O atenție specială este, de asemenea, acordată sistemului de vizualizare completă Multi-Terrain Monitor, care oferă șoferului posibilitatea de a monitoriza suprafața drumului sub și în jurul mașinii în timp real, precum și de a vedea poziția roților. Sistemul Multi-Terrain Select evaluează automat calitatea suprafeței drumului și selectează modul optim de conducere.

 

Premiera prezintă un nou design, care completează îmbunătățirile tehnice, reflectă starea și istoria modelului și în același timp întruchipează un nou concept de „frumusețe funcțională”. Liniile puternice ale Land Cruiser prezintă puterea unui SUV combinat cu rafinamentul și maturitatea. Salonul atrage toate privirile. La urma urmei, acesta este un spațiu în care șoferul și pasagerii se pot simți confortabil și în siguranță, oricât de dificile ar fi condițiile externe.

 

Premiera atrage, de asemenea, atenția asupra caracteristicilor de siguranță: de la robustețea structurii vehiculului și a sistemelor pentru o conducere sigură în condiții dificile, până la sistemele de siguranță activă suplimentare și modernizate și asistența conducătorului auto oferite de noua generație Toyota Safety Sense ***. Potrivit producătorului, Land Cruiser este echipat și cu noua frână pentru parcare Parking Support Brake. Acest sistem detectează obstacolele din față și din spatele mașinii atunci când conduceți încet într-o parcare și, de asemenea, avertizează asupra apropierii mașinilor și pietonilor la mersul înapoi.

 

Noul Toyota Land Cruiser va fi pus în vânzare in Republica Moldova în vara anului 2021.

 

Moștenirea Land Cruiser

 

Land Cruiser reprezintă șapte decenii de producție de automobile sigure. Povestea începe în 1951 odată cu lansarea Toyota BJ, care și-a demonstrat capacitatea de a face față celor mai dificile condiții, devenind primul automobile, care a atins punctul de control 6 pe Muntele Fujiyama. Datorită acestei puteri, Toyota BJ a început să fie folosit ca automobil de patrulare a poliției în toată Japonia.

 

Așa s-a născut tradiția de înaltă fiabilitate și siguranță a Land Cruiser - o tradiție care poate fi considerată fundamentală pentru statutul actual al Toyota, ca companie de mobilitate a viitorului. Reputația companiei se bazează pe niveluri înalte de fiabilitate, rezistență și performanță off-road.

 

Datorită acestor calități Land Cruiser s-a impus ca un asistent indispensabil pentru locuitorii din regiuni îndepărtate, precum și ca un vehicul pe care vă puteți baza în timpul asistenței umanitare și al ajutorului în caz de dezastru.

 

 

* Sistemele electronice enumerate în continuare sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe mișcarea, șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația operațională și să se asigure că tehnica de control selectată este sigură.

 

        Formular de feedback