Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Noul Toyota Hilux - și mai puternic și mai elegant!

Noul Toyota Hilux - și mai puternic și mai elegant!

 

Noul Toyota Hilux combină un design uluitor, un motor puternic de 2,8 litri și performanțe îmbunătățite pentru călătoriile în oraș și off-road. În plus, a devenit și mai confortabil și mai atractiv.
De la lansarea sa în 1968, Toyota Hilux din nou s-a dovedit neliniștit, cucerind Polul Nord, vulcanii Islandei, Antarctica și câștigând Raliul Dakar 2019.

 

 

Design-ul și tehnologile îmbuntățite.

Partea frontală a noului Toyota Hilux a fost reproiectată complet cu o grilă 3D îndrăzneață și o nouă bară de protecție. Aceste elemente subliniază expresivitatea pick-up-ului pe drum, fiabilitatea, rezistența și capacitatea sporită.

 

Designul exterior uimitor este completat de faruri față și spate cu LED, precum și jante din aliaj reproiectate (Comfort, Premium și Legend ***). În plus, paleta de culori exterioară a fost actualizată.

 

Automobilul poate fi comandat în culori noi - „Red Mother of Pearl” (3U5), „Dark Blue Metallic” (8X8) și „Bronze Metallic” (6x1).

 

În ceea ce privește modernizarea interiorului, există noi inserții decorative interioare și un design actualizat al panoului de bord cu adăugarea unei acoperiri metalice. De asemenea, a apărut un ecran de 8 inch al sistemului informațional și multimedia cu utilizarea tastelor fizice. Software actualizat, disponibil cu suportul Apple CarPlay® și Android Auto ™ pentru o integrare ușoară a smartphone-urilor.

 

 

Alte echipamente includ sisteme inteligente de acces în automobil și pornire, controlul climatizării, cruise control, senzorii de parcare față și spate.

 

Separat, merită evidențiat aspectul unei configurații speciale Legend, subliniind patrimoniul vechi de peste 50 de ani al modelului legendar. Configurația Legend se caracterizează prin prezența unor piese exterioare speciale, cum ar fi grilajul special, garnitura de protecție față, extensiile arcului roților, oglinzile laterale de culoare închisă, mânerele ușii și bara de protecție din spate. Interiorul este decorat cu un tavan negru, inserții decorative speciale și iluminare de fundal pe cărților ușilor.

 

Motoare.


Noul Toyota Hilux este oferit cu unul dintre cele două motoare diesel: un motor de 2,4 litri și un nou motor diesel de 2,8 litri cu 204 CP, care oferă performanțe dinamice ridicate în timp ce economisește combustibil. Noul motor diesel de 2,8 litri oferă cuplul de 500 Nm* și accelerează Toyota Hilux de la 0 la 100 km/h în doar 10,8 secunde *. Consumul de combustibil în ciclul combinat este de 8,0 l/100 km *.

Noul Toyota Hilux este conceput pentru posesorii, care utilizează vehiculul atât pentru muncă, cât și pentru călătorii în timpul liber. Motorul de 2,8 litri va fi disponibil pentru configurațiile Premium și Legend, cu transmisie automată cu 6 trepte și tracțiune integrală.

 

Dinamica de conducere.


Noul Toyota Hilux oferă o manevrabilitate ridicată în condiții extreme, datorită unei structuri cu ramă, care face pick-up-ul și mai puternic și mai durabil.

Confortul și manevrabilitatea noului Toyota Hilux este îmbunătățit cu o suspensie reproiectată și un sistem de servodirecție actualizat, care variază în funcție de viteză și condiții de conducere. Suspensia a fost îmbunătățită prin reglarea amortizoarelor, proiectării îmbunătățite ale arcurilor și introducerea de noi blocuri silențioase. Aceasta va oferi confortul pe drumuri de proastă calitate.

 

De asemenea, manevrabilitatea noului Toyota Hilux a fost îmbunătățită datorită funcției electronice de simulare a blocării diferențialului de punte spate. Repausul la ralanti a fost coborât de la 850 rpm la 680 rpm pentru o eliminare lină și lentă a obstacolelor. Răspunsul pedalei de accelerație cu viteză scăzută (L4) a fost, de asemenea, calibrat pentru a furniza o putere mai precisă. În plus, noul Toyota Hilux a primit un nou indicator de rotire a roții față.

 

Accentuând exclusivitatea noului model Toyota Hilux, producătorul oferă clienților o gamă largă de accesorii diferite.

 

* Ciclul NC, posibile corecții în timpul omologării conform informațiilor producătorului.
** Valoarea este indicată condițional și poate fi diferită de volumul motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealeri autorizați Toyota.
*** Numele nivelurilor de decupare și culorile caroseriei / interioare date aici și mai jos sunt pur arbitrare, sunt utilizate exclusiv pentru comoditate în distribuirea seturilor de parametri ai vehiculului și pot diferi sau lipsesc în alte documente sau materiale.

        Formular de feedback