Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Tundra cu peste 1 milion mile la bord

In cazul in care mai aveai vreun fel de dubiu cu privire la fiabilitatea masinilor Toyota, ei bine...

aceasta poveste are de gand sa-ti risipeasca orice urma de indoiala.

 

Nu degeaba este una dintre cele mai apreciate si, totodata, cautate marci auto. Modelele celor de la Toyota ofera ceva ce rar mai intalnesti in industria constructoare de masini de astazi: fiabilitate.

 

 

O demonstreaza numeroasele studiuri realizate de-a lungul ultimilor ani, dar si multiplele exemplare scoase la vanzare pe piata second-hand, care se mandresc cu sute de mii de kilometri la bord.

Un exemplu concrent in acest sens il reprezinta un Land Cruiser fabricat in 2002 si rulat pana in prezent pentru mai bine de 802.000 km - dupa cum precizam inclusiv la momentul respectiv.

 

 

Iar povestile pe marginea acestui subiect pot continua la nesfarsit, cel mai nou argument cu privire la fiabilitatea masinilor Toyota fiind scris de un anumit Victor Sheppard din Statele Unite ale Americii.

Personajul cu pricina le-a telefonat japonezilor pentru a-i anunta ca tocmai a depasit pragul celor un milion de mile - sau 1.609.344 de kilometri, daca vrei - la bordul propriei Tundra din 2007.

Si fara probleme majore, conform spuselor acestuia. Entuziasmat de povestea auzita, producatorul auto nipon i-a oferit omului nostru, in schimbul vechiului pick-up, o Tacoma nou-nouta.

Fireste, la realizarea acestei impresionante performante a contribuit si faptul ca Victor Sheppard a avut grija de a sa masina, aceasta bifand in ultimii noua ani nici mai mult, nici mai putin de 117 vizite la service.

 

        Formular de feedback