Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

TOYOTA PROACE: ÎN PREMIERĂ PENTRU MOLDOVA,  A FOST DAT STARTUL PRIMIRII COMENZILOR

 

La  Toyota Centru Chişinău „Continent"   a început oficial primirea comenzilor pentru automobilele comerciale noi Proace, furgonul de pasageri Proace Verso şi furgonul-marfă Proace Van.

 

 

 

Toyota Proace Verso

 

 

A fost creat pentru cei care duc un mod de viaţă activ. Acest automobil multifuncţional se va potrivi ideal pentru călătoriile de familie şi pentru proprietari de afaceri.

 

 

Proace Verso este disponibil în trei tipuri de completare (Shuttle * Family * Premium *) şi caroserii de două lungimi (4959 mm şi 5309 mm). În funcţie de modificarea aleasă, în salonul automobilului se pot instala confortabil 7, 8 sau 9 persoane. Tipul Premium * oferă scaune pliabile şi care se deplasează printr-o mişcare; uşi laterale care se deschid fără contact; măsuţe pliabile care oferă o comoditate irezistibilă. Scaunele din faţă cu masaj şi încălzire transformă deplasarea într-o călătorie de clasa premium, iar sistemele auxiliare precum sistemul de control al zonelor oarbe  Blind Spot Monitor, ecranul cu proiecţie Head-up Display şi sistemul de acces fără cheie şi de pornire a automobilului Smart Entry & Start vor asigura o conducere liberă şi simplă.

 

 

Proace Verso este dotat cu un motor diesel de 2 ** litri de 150 cai-putere. (110 kW) cu o cutie de transmisie mecanică sau automată cu 6 trepte.

 

 

Toate modelele se livrează cu pachetul ”Drumuri grele (PDG)”, care prevede un tonaj sporit şi o protecţie mecanică a motorului. Proace Verso este dotat cu un sistem de frâne anti-blocaj, sistem de ajutor în caz de frânare de urgenţă, sisteme electronice de distribuire a eforturilor de frânare şi stabilizare, sistem de control al tracţiunii (ASR), sistem de ajutor la pornirea în ascensiune şi de informare despre presiunea scăzută în şine, dar şi control de croazieră cu limitator de viteză.

 

 

Toyota Proace Van

 

 

Este un automobil marfă puternic pentru un spectru vast de transporturi. Pentru beneficiarii moldoveni, acesta este disponibil în versiunea Base * şi, la fel ca şi Proace Verso, cu două variante de lungime a caroseriei (4959 mm şi 5309 mm) şi trei locuri în cabină.

 

 

Proace Van are o cabină multifuncţională Smart Cargo cu un perete despărţitor de metal integral, cu orificiu special pentru încălcarea obiectelor de mare lungime şi opţiunea de transformare a scaunelor de pasageri din faţă pentru o capacitate şi mai mare,  iar datorită uşilor din spate duble şi uşii laterale mobile, accesul la caroserie devine uşor şi simplu. Automobilul este dotat cu jante din oţel de 16 inchi cu capace  decorative, sistem de informare despre presiunea scăzută în şine, faruri anticeaţă, control de croazieră cu limitator de viteză, sistem de aer condiţionat şi sistem audio, suport lombar şi suport sub coate la scaunul şoferului.

 

 

În funcţie de lungimea caroseriei, Proace Van este dotat cu motoare diesel cu capacitatea de 1,6 litri ** putere de 90 cai-putere (66 kW) şi transmisiune cu 5 trepte sau de 2 litri ** putere de 150 cai-putere (110 kW) şi transmisie mecanică cu 6 trepte.

 

 

Comoditatea în utilizare şi deservire, tehnologiile inovative, oportunităţile bine gândite fac ca automobilul Toyota Proace să fie o soluţie perfectă pentru toţi cei care au de ales un furgon multifuncţional.

 

 

 Contactaţi  (+373) 22 79-14-77 sau comandaţi un Toyota Proace chiar astăzi.

 

 

 

* Denumirile tipurilor de completare sunt pur convenţionale, folosite exclusiv pentru comoditate în distribuţia seturilor de parametri ai automobilelor, şi pot să difere sau să lipsească în alte acte sau materiale.

** Valoarea specificată este una convenţională şi poate să difere nesemnificativ de capacitatea de lucru al motorului. Informaţii mai detaliate sunt disponibile la dealerii oficiali Toyota.

        Formular de feedback