Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Alege ceea ce este original

 

 

Toyota consideră de datoria ei să asigure siguranţa Dvs. în trafic. Anume pentru acest motiv, Toyota  vă recomandă să utilizaţi doar piese de schimb originale. Piesele de schimb originale Toyota corespund pe deplin cu fiecare automobil din seria de modele Toyota şi au o calitate înaltă, pe care cumpărătorii Toyota aşteaptă să o primească. Cumpărându-le de la dealer oficial Toyota, evitaţi riscul de a procura un fals, pentru că toate produsele sunt livrate direct de la producător.

 

Risc şi pericol

 

 

Piesele de schimb contrafăcute pot afecta siguranţa, dar şi provoca cheltuieli financiare excesive.

 

 

Risc

 

 

 

  • Piesele de schimb  contrafăcute pot fi confecţionate din materiale mai puţin calitative şi nu trec de procedura riguroasă de control al calităţii.

  • Piesele de schimb  contrafăcute sunt una dintre cauzele uzurii accelerate a componentelor automobilului şi pot prezenta un pericol potenţial pentru siguranţa conducătorilor auto, a pasagerilor şi a alor participanţi la trafic.

 

 

Riscuri financiare

 

 

 

  • În numeroase cazuri, piesele de schimb  contrafăcute pot determina nu numai funcţionarea necalitativă a automobilului Dvs., dar şi cheltuieli neprevăzute, legate de o reparaţie costisitoare.

  • Utilizarea unor piese de schimb  contrafăcute poate conduce la pierderea garanţiei producătorului.

 

 

Conformitatea cu standardele înalte de calitate

 

 

Toate piesele de schimb originale Toyota sunt rezultatul unei activităţi de cercetare intense şi al unor proceduri riguroase de control al calităţii.   Conformitatea cu standardele de calitate, fiabilitate şi productivitate se obţine datorită numeroaselor testări şi verificării minuţioase, la care este supusă fiecare piesă. Doar produsele care îndeplinesc toate cerinţele de calitate dure ajung la cumpărătorii noştri, fapt care asigură o durată de funcţionare lungă şi siguranţa automobilului.

Deservirea la Toyota Centru Chişinău „Continent" , unde se folosesc doar piese de schimb originale pentru reparaţii şi service, va asigura un nivel înalt al caracteristicilor de exploatare ale automobilului.

 

 

Piese de schimb originale sau contrafăcute?

 

De ce trebuie să alegem piese de schimb originale?

 

 

 

Piesele de schimb de calitate înaltă, conforme cu standardele, sunt acoperite de garanţia oficială Toyota.

 

 

 

Piesele de schimb originale Toyota sunt construite şi confecţionate astfel încât să corespundă anume cu automobilul Toyota al Dvs.

 

 

 

Piesele de schimb originale vor contribui la păstrarea valorii reziduale a automobilului Dvs.

 

 

 

Este important să alegeţi piese de schimb şi accesorii originale pentru deservirea  automobilului Dvs. Cumpărându-le de la dealer oficialToyota, evitaţi riscul de a procura  piese de schimb contrafăcute, pentru că toate produsele sunt livrate direct de la producător  şi deţin acte de însoţire. Nu are rost să economisiţi pe calitatea pieselor, care servesc şi ele drept garanţie pentru o conducere confortabilă şi pentru plăcerea de a folosi automobilul.

 

        Formular de feedback