Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

 

Cu ocazia sezonului de vacanta, in centrul oficial ale Toyota din Republica Moldova puteti gasi cele mai bune oferte pentru accesoriile originale Toyota.

 

 

Pregatindu-va pentru vacanta mult asteptata, trebuie sa aveti grija de lucrurile de care ati putea avea nevoie in drum.

Daca sunteti un adept al activitatilor in aer liber sau, pur si simplu, a calatoriilor cu automobilul, cu siguranta o sa va prinda bine accesoriile originale Toyota, ce va pot fi necesare intr-o calatorie de lunga durata.

Un companion necesar in timpul oricarei calatorii intr-o tara straina este un navigator multifunctional modern. Sistemul multimedia Toyota Touch 2 cu unitatea de navigare Go este dotat cu hartile rutiere ale tarilor din Europa*. Este mult mai usor sa alegeti locurile pe care doriti sa le vizitati cu functia Google Street View**. Cu ajutorul acesteia, chiar inainte de a porni in calatorie, puteti accesa fotografii panoramice ale strazilor bine cunoscute, ale monumentelor de arhitectura sau a rezervatiilor naturale.

Confortul este o parte inerenta a oricarei calatorii, astfel alegand accesorii pentru calatorie descoperiti noi oportunitati de a va lansa in aventuri.

Un suport sigur de biciclete faciliteaza transportul acestora, oferind confort si siguranta. Nu este nevoie decat sa alegeti varianta convenabila pentru Dvs.: montare pe carlig de remorcare sau pe plafon. Montarea bicicletelor pe carligul de remorcare nu prevede nicio dificultate, iar, daca este necesar, acesta poate fi demontat cu usurinta si este comod de depozitat. O caracteristica importanta a montarii bicicletei pe plafonul autovehiculului rezida in profilul special modelat, care fixeaza bicicleta in pozitie verticala in conditii de siguranta.

Cutiile bagaj de forma aerodinamica ale Toyota va ofera confortul maxim in orice calatorie, dar si creeaza oportunitati suplimentare pentru aventuri. Utilizarea cutiilor bagaj permite amplasarea tuturor lucrurilor necesare, fara ca acestea sa ocupe spatiu in automobil. In cutiile bagaj puteti plasa cu usurinta saltele gonflabile, corturi, precum si barci gonflabile si chiar vasle.

Toyota are grija si de calatorii mai mici, oferind o gama larga de scaune pentru copii pentru orice grupa de varsta. Un scaun pentru copii comod si sigur reprezinta siguranta si confortul copilului Dvs. Buna dispozitie a copilului sta la baza unei bune atmosfere in masina.

Plecand intr-o calatorie, aveti grija de confortul si siguranta Dvs. vizitand Toyota Centru Chisinau „Continent” din Republica Moldova si profitand de ofertele avantajoase pentru accesoriile originale Toyota.

Toyota va ureaza o calatorie buna, o experienta de neuitat si sa profitati de placerea de a conduce automobilul Dvs.

* Hartile de navigatie sunt actuale la data instalarii, sunt furnizate „ca atare” si nu implica nicio garantie privind utilizarea intr-un anumit scop, gradul de acoperire si calitatea datelor. Hartile sunt utilizate la discretia si pe propriul risc al utilizatorului.

** Accesul la serviciile online din salonul automobilului este posibil doar cu conditia ca telefonul Dvs. sa functioneze in calitate de router pentru stabilirea unei conexiuni Internet. Utilizarea serviciilor online este contra plata, transferul de date urmand a fi achitat in conformitate cu termenii si conditiile planului tarifar ale operatorului Dvs. de telefonie mobila. Utilizarea sistemului Bluetooth implica posesia unui telefon cu functie compatibila.

Accesibilitatea serviciilor, prin sistemul Bluetooth, cum ar fi puncte online de cautare ce pot prezenta interes, depinde de compatibilitatea cu telefonul mobil ce dispune de Bluetooth (protocoalele DUN sau PAN Bluetooth) si de prezenta unei cartele SIM active. In plus, operatorul de telefonie mobila trebuie sa autorizeze utilizarea telefonului mobil pe post de router (pentru detalii, contactati operatorul de telefonie mobila).

 

Pentru informatii suplimentare despre Toyota, inclusiv despre preturi, contactati Toyota Centru Chisinau „Continent” din Republica Moldova.

 

        Formular de feedback