Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Bateriile de acumulatoare originale Toyota

Automobilele contemporane Toyota sint echipate cu o multime de instalatii electronice, care permit usor si sigur manevrarea automobilului si confera o placere deosebita din minuirea acestora.
Unele sisteme ale automobilului, inclusiv cel de navigare si sistemul multimedia de ajutor la parcare si altele, solicita alimentare cu energie electrica sigura. Anume din acest motiv este nevoie de folosit baterii de acumulatoare puternice.
Elaborate special pentru automobilele Toyota, ele se potrivesc perfect modelului corespunzator si nu necesita fixari suplimentare.
Unul din avantajele esentiale ale bateriilor de acumulatoare originale Toyota este garantia de 3 ani* a producatorului fara limita de parcurs. Garantia functioneaza la instalarea bateriei originale Toyota  si verificarii anuale a bateriei si a echipamentului electronic al automobilului in centrul autorizat Toyota.
Combinarea perfecta a indicelor de temperatura a pornirii la rece si a vasului bateriei de acumulatoare asigura o functionare sigura in orice conditii climaterice.
Bateriile de acumulatoare originale Toyota vor deveni un ajutor sigur si calitativ in exploatarea de zi cu zi a automobilului dumneavoastra.


* Garantia este valabila pentru bateriile de acumulatoare originale Toyota din gama Optifit, achizitionate si instalate in centru oficial Toyota, cu conditia respectarii cerintelor documentatei de exploatare.

        Formular de feedback