Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toate uleiuri originale Toyota corespund strict cerințelor de calitate și au caracteristici excelente de exploatare. Acestea corespund normativelor internaționale al Institutul American de Petrol (API) și Asociația producătorilor europeni de automobile (ACEA).

 

 

Firma Toyota își testează modelele de ulei în condiții cât mai apropiate de cele real, folosind teste originale, motoare ale automobilelor Toyota. Tocmai de aceea, lubrifianții Toyota au calități și performanță optime, care asigură cea mai bună funcționare a motoarelor pe benzină și a motoarelor diesel de la Toyota.

 

 

Uleiul sintetic de motor SAE 5W-30

 

Ulei sintetic de motor SAE 5W-30 este special creat pentru motoare pe benzină, oferindu-le protecție și a condiții pentru cea mai bună funcționare.

 

Producătorul Toyota utilizează ulei de motor SAE 5W-30 pentru majoritatea automobilelor. De aceea, în timp ce efectua operațiuni de întreținere auto, Toyota recomandă utilizarea anume acest ulei de motor. Uleiul de motor SAE 5W-30 totodată se potrivește și pentru alte mașini, care au cerințele corespunzătoare de viscozitate și calitate.

 

Clasificare după ACEA: A1/B1

Clasificare după API: SL/CF

Ambalare: 1 l, 5 l, 208 l

                                                                                                                                                                     

 

        Formular de feedback