Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

YARIS CROSS - WORLD CITY CAR 2022

Yaris Cross a fost desemnat "World City Car 2022” de către World Car Awards, care a fost selectat de un juriu profesionist din 102 membri, format din jurnalişti auto internaționali din 33 de țări.

 

Comentând premiul primit, Takamoto Suzuki, inginer șef al companiei Toyota Compact Car la Toyota Motor Corporation, a declarat: „Suntem onorați să primim premiul World Urban Car. Construirea automobilelor compacte bune a fost întotdeauna baza noastră, iar această filozofie ne-a ghidat în dezvoltarea Yaris Cross ca un automobil compact cu spațiu de încărcare amplu și caracteristici utile, precum și multă putere și eficiență a consumului de combustibil. În continuare, vom folosi acest premiu ca motivație, în timp ce continuăm să dezvoltăm vehicule de înaltă calitate, care pot satisface nevoile clienților noștri și să promovăm vehicule ecologice care pot ajuta la reducerea emisiilor de CO2.”

 

Lansat în 2021, Toyota Yaris Cross combină experiența și know-how-ul Toyota în proiectarea automobilelor mici și a SUV-urilor concepute pentru Europa și în special pentru clienții europeni.

        Formular de feedback