Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Proace City - furgoneta ideală pentru oraș

Toyota Proace City este furgoneta ideală pentru oraș, fiind funcțională, versatilă și accesibilă. Cu cea mai bună lungime de încărcare din clasa sa și un spațiu de încărcare generos, furgoneta poate găzdui până la doi europaleți în ampatament lung și scurt.

 

GATA DE LUCRU ATUNCI CÂND EȘTI ȘI TU

 

Toyota ia în serios afacerile, inclusiv afacerea ta, și de aceea am creat Proace City. Aceasta este proiectată "în jurul omului" și, cu manevrabilitatea sa ridicată și puterea sa uimitoare, este adaptată 100% pentru a răspunde nevoilor tale. Noua furgonetă Proace City are tot ceea ce aștepți de la Toyota.

 

 

PUR ȘI SIMPLU PRACTICĂ

 

Datorită dimensiunilor sale compacte, Proace City este perfectă pentru mediul urban. Încărcătura ta va încăpea întotdeauna prin ușile din spate. Spațiul de încărcat și lungimea acestuia pot fi mărite cu ușurință cu ajutorul sistemului Smart Cargo: lungimea totală de încărcat – cu încă 1,3 m, iar spațiul de încărcare – cu 0,4 m3.

 

ZONĂ DE CONFORT LA LOCUL DE MUNCĂ

 

Cu un spațiu interior de clasă superioară, un tablou de bord bine organizat și scaune confortabile, Proace City este concepută pentru a te face să te simți confortabil, indiferent de timpul pe care îl petreci la volan. În plus, scaunul din față central rabatabil și confortabil oferă o suprafață de lucru practică, ideală pentru laptopuri și tablete, în timp ce spațiul de depozitare de sub scaun îți permite să îți ascunzi toate lucrurile esențiale.

 

 

 

SPAȚIUL SUPLIMENTAR APARE ATUNCI CÂND AI NEVOIE DE EL

 

Proace City oferă o gamă largă de interioare, pentru a deservi orice activitate. Sistemul Smart Cargo creează o lungime suplimentară de încărcare, printr-o deschidere în peretele frontal, esențială pentru transportul încărcăturilor mai lungi. În plus, indicatorul Smart Load te avertizează atunci când aproape se atinge sau deja se depășește sarcina maximă, asigurându-ți siguranța și conformitatea cu legea.

 

 

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

 

Proace City este dotată cu o serie de funcții care asigură o experiență de condus confortabilă și performanțe îmbunătățite atât pentru versiunea pentru mărfuri, cât și pentru cea pentru pasageri Verso.

Siguranța și manevrabilitatea sunt asigurate de o cameră video spate cu un unghi de 180 de grade. În plus, acesta transmite o imagine de format larg, care acoperă o zonă și mai mare.

Noua furgonetă practică Toyota Proace City, în versiuni pentru mărfuri și pentru pasageri, răspunde mai bine nevoilor de afaceri ale clienților în ceea ce privește versatilitatea, randamentul și eficiența, oferind atât confort pasagerilor, cât și mai multă comoditate în transportarea mărfurilor.

 

Automobilul este disponibil in Toyota Centru Chisinau "Continent".

Pentru informatie detaliata sunati la numarul de telefon 022 79 14 77

        Formular de feedback