Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

TOYOTA ȘI LEXUS ÎMBRĂȚIȘEAZĂ ZIUA MONDIALĂ  A CURĂȚENIEI

 

Demonstrând angajamentul profund față de valorile durabilității și responsabilității sociale, „Continent” S.R.L., dealerul oficial Toyota și Lexus în Moldova, a marcat Ziua Mondială a Curățeniei printr-o acțiune la superlativ. Echipa s-a mobilizat pentru a curăța una dintre cele mai poluate zone din Chișinău, comunicând astfel un mesaj puternic despre importanța respectului față de mediul înconjurător și comunitate.
 
Valorile „Continent” S.R.L. sunt reflectate nu doar în acțiunile sale comunitare, ci și în vehiculele pe care le promovează. Modelele hybrid Toyota  și  Lexus, cu emisii reduse de carbon, subliniază viziunea companiei de a crea un viitor mai verde. Alegând tehnologia hybrid, „Continent” S.R.L.încurajează adoptarea unui stil de viață, aliniat cu misiunea globală de protejare a mediului.
 
„Pentru noi, fiecare gest contează. Ne dorim să inspirăm și să provocăm schimbarea, să încurajăm comunitatea să îmbrățișeze un stil de viață sustenabil, respectuos cu natura”, a declarat Stoiciu Sergiu, directorul executiv al „Continent” S.R.L.
 
Această inițiativă nu este doar un act izolat, ci o manifestare a angajamentului pe termen lung față de valorile centrale: sustenabilitatea, inovația și responsabilitatea civică. Fă parte din schimbare! Fiecare dintre noi are puterea de a face o diferență în comunitate. Alătură-te mișcării pentru un mediu mai curat, mai verde și demonstrează că, împreună, putem crea un viitor mai luminos și mai sustenabil.
        Formular de feedback