Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Noua Toyota C-HR

 • Design actualizat, elegant şi seducător

 • Noul sistem hibrid cu motor de 2.0 litri*având o capacitate totală de 184 CP** și un sistem hibrid îmbunătăţit cu motor hibrid de 1,8 litri* având o capacitate totală de 122 CP**

 • Noul sistem multimedia cu suport pentru Apple CarPlay și AndroidAuto

   

  Toyota C-HR este uncrossoverelegant si progresiv pentru urbe –un diamant în linia de modele Toyota. Noua Toyota C-HR este acum dotată cu mai multe motorizări hibride la alegere și cu un nou sistem multimedia. Îmbunătăţirile designuluifac maşina să fie şimai dominantă, seducătoare și remarcabilă în flux.

   

  Pe lângă turbomotorul pentru benzină,deja tipic pentru acestmodel, de 1.2 litri* cu o putere maximă de 116 CP** și sistemul hibrid cu motor îmbunătăţit de 1,8 litri* cu o capacitate sumară de 122 CP**,este disponibil la alegere un nou sistem hibrid* cu motor DynamicForce de 2 litri,având o capacitate de 184 CP**. Versiunile hibride asigură un nivel redus de emisii*** de dioxid de carbon și de consum al combustibilului. Toyota C-HR a fost echipată, de asemenea, cu un nou sistem multimedia cu suport pentru funcţia de integrare a smartphone-urilor utilizând aplicațiile Apple a CarPlay și Android Auto.

   

  Noua Toyota C-HR și-a păstrat designul corporativ tradițional, liniile în formă de cupă continuă să menţină stilul expresiv și progresiv al maşinii. Versiunea actualizată se distinge prin mai mult rafinament, iar partea inferioară vopsită a noii bare de protecţie faţă şi grila mărită a radiatorului îi imprimă exteriorului un dinamism expresiv.

   

  Luminile frontale şi posterioare au fost modernizate prin aplicarea tehnologiei cu LED-uri de clasa premium. Luminile de zi și semnalizatoarele de viraj sunt unite într-o singură linie frontală de LED-uri, situată în partea superioară a farurilor luminii principale. Felinarele spate sunt interconectate printr-un spoiler negru lucios.

   

  Inovaţiiledinamiceinclud setări îmbunătăţite ale direcţiei asistate electric, iar instalaţia hibrid de 2 litri este de asemenea dotată cu o suspensie modificată, care asigură mai mult confort călătoriei și oferă un nivel ridicat de manevrabilitate noii  Toyota C-HR.

   

  În plus, toate versiunile au fost supuse, de asemenea, unei ameliorări semnificative a confortului vibroacustic, reducându-se cu mult nivelul de zgomot în interiorul vehiculului.

   

  Sistemul multimedia este conceput pentru a asigura integrarea deplină asmartphone-urilor cu Apple a CarPlay și Android Auto.

   

  Indicatorii consumuluide combustibil**** ai noii Toyota C-HR in versiunile hibride:

   

 

Motor de 1,8 litri*cu capacitatea sumară de 122 CP**

Motor de 2 litri*cu capacitatea sumară de 184 CP**

Ciclu urban

3,8 l/100 km

4,0 l/100 km

Ciclu extravilan

4,5 l/100 km

4,5 l/100 km

Ciclul combinat

4,2 l/100 km

4,3 l/100 km

 

 

*Valoarea este indicată convențional și poate să difere nesemnificativ de volumul de lucru al motorului. Mai multe informații sunt disponibile la dealerii autorizați Toyota.

**Conform informațiilor de la producător https://newsroom.toyota.eu/the-new-toyota-c-hr/.

***Comparativ cu alte versiuni ale modelului.

****Indicatorii consumului de combustibil prezentaţi aici şi în continuare au fost obținuţi în condiții ideale, fără a se lua în consideraţie stilul individual de conducere, calitatea suprafeței drumului și alte condiții (rutiere, meteorologice etc.). Indicatorii pot să difere semnificativ de cei arătaţi și sunt determinaţinumai prin experimentare.

 

Pentru mai multe informații despre noua Toyota C-HR, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați dealerul autorizat Toyota în Moldova – Continent SRL.

        Formular de feedback