Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

SUV-ul compact Toyota Yaris Cross

SUV-ul compact Toyota Yaris Cross

 

Combinând un design îndrăzneț cu o excelentă vizibilitate extinsă pe șosea, Yaris Cross are caracterul unui adevărat SUV, doar că într-o formă mai compactă.
Automobilul este disponibil  cu un motor pe benzină (1.5L cu 125 CP cu consum combustibil de la 5,9 l/100 km) si cu motor hybrid (1.5L cu 116 CP cu consum combustibil de la 3,8 l/100 km)

 

MEREU ÎN MIȘCARE

 

Cu o gardă la sol mărită și o poziție de condus mai înaltă, compactul Yaris Cross îți oferă încrederea necesară pentru a te deplasa în oraș în condițiile impuse de tine. Cu un interior spațios și versatil, care face față perfect nevoilor tale zilnice, vei fi mereu în mișcare.

 

UN SISTEM AVANSAT DE ASISTENȚĂ A ȘOFERULUI

 

Yaris Cross este construit pe platforma modulară Toyota GA-B, fapt care asigură o rigiditate sporită a caroseriei și echilibru al șasiului pentru o manevrabilitate excelentă a automobilului, precum și o mai bună siguranță în traficul rutier. Mai mult decât atât, noul crossover este dotat cu un sistem de siguranță și asistență a șoferului — Toyota Safety Sense. Acestea ajută la prevenirea accidentelor, notificând șoferul despre posibile coliziuni, cât și poate activa automat sistemul de frânare sau servodirecție.

 

ENERGIE NEBĂNUITĂ

 

Sistemul hibrid cu autoîncărcare de generația a 4-a, cu care este dotată Yaris Cross, face ca fiecare drum să fie ușor. Noul sistem de propulsie hibrid oferă o performanță și o eficiență pur și simplu de neegalat în clasa sa. Cu o trecere fără întrerupere de la benzină la energie electrică, obții o accelerație instantanee, o economie excelentă de combustibil și emisii de CO2 impresionant de scăzute, ceea ce îți oferă

 

UN SPAȚIU PLIN DE VIAȚĂ

 

Fiind practic și versatil, Yaris Cross dispune de funcție de deschidere a portbagajului printr-o mișcare cu piciorul, utilă atunci când ai mâinile ocupate (disponibila pentru echiparile Elegant + pachet optiuni si Adventure + pachet optiuni). Spațiul pentru bagaje se poate mări prin rabatarea scaunelor din spate într-un raport de 40:20:40, oferindu-ți spațiul de care ai nevoie atunci când pur și simplu vrei să le iei pe toate cu tine.

 

Toyota Yaris Cross poate fi comandat la prețul de la 18.090$.  Achiziția vă garantează o plăcere maximă la conducerea pe orice drumuri.

        Formular de feedback