Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Start comenzilor RAV4 Adventure

Toyota crește autenticitatea SUV-ului RAV4, prin introducerea unei noi versiuni a modelului – RAV4 Adventure. Această completare a gamei întruchipează în mod elocvent sloganul RAV4 „Go Anywhere” („mergi oriunde”). Vehiculul se distinge prin designul său agresiv și prin disponibilitatea pentru aventuri.

 

Această nouă versiune va fi în special pe placul celor care își doresc un vehicul care să întruchipeze dragostea lor pentru viață și care sunt dornici să descopere teritorii neexplorate, bucurându-se în același timp de beneficiile tehnologiei electrice hibride Toyota.

 

RAV4 Adventure are un aspect deosebit, datorită designului distinctiv al părții frontale. Noua grilă complet neagră creează un efect vizual mai intens, iar logo-ul Toyota a fost mutat în jos – de la marginea superioară a grilei față spre centru – și este poziționat pe liniile orizontale duble care traversează centrul. Designul mașinii a devenit mai expresiv datorită noilor proiectoare de ceață frontale, cu margini negre, și de cadrul argintiu deschis al barei de protecție față.

 

Efectul este sporit și mai mult de arcadele mai largi ale roților și de noile jante din aliaj de 19 inch cu finisaj gri mat. În spate avem aceeași garnitură de protecție argintie. RAV4 Adventure va fi disponibil și într-o combinație de culori unică* - caroseria și acoperișul în culoare haki, iar montanții frontali și spoilerul spate în culoare gri. Acesta este aspectul care aduce un omagiu acoperișului deschis la culoare al legendarei Toyota FJ40 Land Cruiser.

 

În ceea ce privește interiorul, acesta are o tapițerie specială pentru scaune. Designul acestora combină pielea sintetică neagră netedă cu cusături portocalii contrastante. Pe praguri sunt montate plăcuțe de protecție RAV4 Adventure.

 

RAV4 Adventure este echipat cu un propulsor electric hibrid Toyota de a patra generație, cu tracțiune integrală inteligentă**, asigurată de un motor electric compact suplimentar pe puntea spate. Propulsorul hibrid eficient și puternic combină motoare electrice și o instalație de 2,5 litri*** pe benzină cu patru cilindri, care are unul dintre cele mai ridicate randamente termice din lume pentru un motor de serie. Acesta oferă o putere de 222 CP.****

 

Modelul RAV4 pentru anul 2022 vine cu detalii exterioare actualizate – noi faruri cu proiecție LED și proiectoare de ceață cu LED în față, precum și un design modern al jantelor din aliaj ușor. În interior, o atenție deosebită este acordată confortului. Acesta este obținut datorită iluminării LED îmbunătățite, scaunului pasagerului din față cu acționare electrică, unității de comandă a geamurilor electrice iluminate și noilor porturi USB TYPEC pentru încărcarea smartphone-urilor și a altor dispozitive în timp ce vehiculul este în mișcare.

 

Ultimul model din seria RAV4 menține ritmul celui mai bine vândut crossover electric din lume. În 1994 RAV4 a deschis un nou segment pe piața crossover-elor pentru odihnă activă. De atunci peste 2 milioane de modele au fost vândute în întreaga lume. Automobilul și-a păstrat spiritul de pionier și este primul model din segment cu un sistem de propulsie hibrid electric.

 

Livrările noului Toyota RAV4 Adventure și ale gamei actualizate RAV4 în Moldova vor începe în primul trimestru al anului 2022.

 

Comenzile pentru noul RAV4 se primesc din noiembrie  2021 года la Toyota Centru Chisinau «Continent».

 

* Denumirile dotărilor și culorilor caroseriei/interioarelor prezentate aici și în continuare sunt pur convenționale, sunt utilizate numai pentru comoditate în distribuirea seturilor de parametri ai vehiculului și pot diferi sau lipsi în alte documente sau materiale.

 

** Sistemele electronice sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe deplasarea șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația privind modul de exploatare a vehiculului și să se asigure că modul de conducere ales este sigur.

 

*** Aici și în continuare valoarea este indicată în mod convențional și poate diferi ușor de cilindreea motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la

Toyota Centru Chișinău "Continent".

 

**** Datele au fost obținute în condiții ideale, indiferent de stilul individual de condus, calitatea suprafeței drumului și alte condiții (drum, vreme etc.). Indicatorii pot diferi semnificativ de cei indicați și sunt determinați doar experimental.

        Formular de feedback