Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

În ultimele teste Euro NCAP, noile modele Toyota Corolla și RAV4 2019 au atins un maxim de 5 stele la securitatea vehiculelor.

Producătorul a acordat o atenție deosebită sistemelor de securitate: automobilele sunt echipate cu cel mai recent sistem de siguranță activă Toyota Safety Sense 2.

Corolla și RAV4 au demonstrat rezultate excelente în toate cele 4 categorii Euro NCAP: siguranța pasagerilor adulți, siguranța pasagerilor-copii, siguranța pietonilor și sistemele electronice de securitate.

 

Aceste rezultate ale testelor de siguranță pentru Toyota Corolla RAV4 demonstrează durabilitatea caroseriei bazate pe o platforma globală modernizată Toyota, în care se utilizează oâelul cu durabilitate sporită pentru absorbția energiei şocului.

 

Unul dintre scopurile Toyota - este de a face ca sistemele progresive de securitate să devină mai accesibile clienților. A doua generație a sistemului Toyota Safety Sense include un sistem de avertizare despre pericolul unei coliziuni frontale, cu funcția de frânare automată (PCS), capacitatea de a recunoaște pietonii și bicicliștii, controlul vitezei de croazieră la o distanță sigură față de vehiculul din față (ACC) (LDA), sistem automat de control al fazei lungi (AHB) și sisteme de recunoaștere și informare a indicatoarelor rutiere (RSA).

 

Sistemul de avertizare privind pericolul unei coliziuni frontale a acumulat numărul maxim de puncte la testarea la viteze mici, în condiții de oraș. Acesta a contribuit la evitarea unei coliziuni la toate vitezele de testare. De asemenea, Toyota Safety Sense s-a manifestat cu succes în testele la viteză mare. La apropierea de automobil, în majoritatea cazurilor a fost posibil de a evita coliziunea, iar în restul cazurilor - de a atenua consecințele.

 

Funcția de recunoaștere a pietonilor și a bicicliștilor în sistem a acumulat de asemenea un puctaj mare și a ajutat șoferul să evite coliziunile cu pietonii și cicliștii atât în timpul zilei cât și în timpul nopții.

 

Astfel de realizări reprezintă o dovadă clară a realizării obiectivului Toyota. - - siguranța este pe primul loc. Toyota plasează siguranța în centrul tendinței sale de a construi celor mai bune automobile, asigurându-se că beneficiile sub forma tehnologiilor avansate de siguranță pot fi accesibile tuturor.

 

În Moldova, cu sistemele de siguranță Toyota Safety Sense sunt echipate următoarele modele din gama oficială de modele Toyota: Camry, C-HR, RAV4, Land Cruiser Prado, Land Cruiser 200.

 

Euro NCAP - este o organizație europeană de evaluare a siguranței vehiculelor, înființată în 1997 în laboratorul de cercetare a transportului al Departamentului de Transport al Marii Britanii. Această organizație este actualmente susținută de Comisia Europeană, de autoritățile din Franța, Germania, Suedia, Olanda și Spania, precum și de organizațiile auto și neguvermamentale din fiecare țară UE. Euro NCAP publică rapoarte privind siguranța autoturismelor noi și le atribuie un "rating de stele", bazat pe o serie de teste de impact, incluzând impactul frontal, lateral, lovitura de stâlpi și coliziunea cu pietonii. Datele testului de siguranță Euro NCAP sunt aplicabile automobilelor vândute în țările UE.

Această informații nu trebuie interpretată ca fiind absolut veridică, iar aspectul produsului poate să difere de cel prezentat în acest material. Pentru informații despre prețurile curente, specificațiile tehnice și disponibilitate, vă rugăm să contactați Toyota Centru Chișinau Continent SRL - 022 79 14 77.

        Formular de feedback