Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

În Moldova startează vânzările Toyota RAV4 în echipări actualizate ale anului 2022

DESIGN NOU ȘI CONFORT: TOYOTA ÎNCEPE VÂNZĂRILE RAV4 2022 ÎN MOLDOVA

 

Crossover-ul emblematic a fost actualizat cu un design expresiv și tehnologii eficiente, care transformă orice călătorie într-o aventură confortabilă.

 

Toyota RAV4 2022 este disponibil în șase niveluri de echipare - Adventure, Live, Active, Lounge, Style și Premium*. Toate echiparile au primit o actualizare exterioară: optică față nouă, faruri de ceață LED; și interioară, în special, iluminare LED în cabină și prize USB (Type-C) 3A pentru încărcarea smartphone-urilor și a altor dispozitive (în loc de Type-A 2.1A).

 

RAV4 in noua echipare specială Adventure are mai multe actualizări. Principalele caracteristici ale mașinii sunt designul special al barei de protecție față și grila complet neagră, care îi conferă un aspect mai deosebit și mai expresiv. Alte deosebiri ale echipării includ jantele din aliaj de 19 inchi cu finisaj gri mat și arcele roților evidențiate, care fac ca RAV4 Adventure să iasă în evidență pe șosea. Interiorul lui RAV4 Adventure a fost renovat cu accente portocalii strălucitoare.

 

RAV4 Adventure este disponibil pe piața din Moldova cu un motor hibrid de 2,5 litri** și tracțiune integrală inteligentă, care asigură o manevrabilitate fiabilă cu un consum de combustibil de 5 l/100 km (urban). RAV4 Adventure este disponibil în patru culori exterioare, precum și unul bi-tone – caroserie haki și acoperiș gri*.

 

De asemenea, toate echipările ale Toyota RAV4 2022 (cu excepția Live) au primit iluminarea butoanelor de control al geamurilor electrice. Echipările Active și Lounge au și senzori de parcare față. Modelul din echiparea Lounge a primit jante noi de 18 inchi și un dispozitiv pentru încărcarea fără fir a smartphone-urilor. În plus, Toyota RAV4 Lounge va fi disponibil și cu tracțiune față pentru motorul de 2,0 litri**. Echipările Style și Premium au primit un nou design de faruri și jante de 19 inchi. Pentru pachetul Premium este disponibil și reglarea electrică a scaunului  pasagerului din față, inclusiv reglarea înălțimii.

 

Toate echipările ale Toyota RAV4 au fost modificate la exterior și oferă performanțe ridicate pentru deplasări confortabile în orașe și a descoperi noi drumuri ăn afara lor.

 

* Denumirile echipărilor și culorile exterioare/interioare prezentate sunt pur arbitrare, utilizate numai pentru comoditate în distribuirea seturilor de parametri ai vehiculului și pot diferi sau lipsi în alte documente sau materiale.

** valoarea este indicată condiționat și poate diferi ușor de volumul motorului. Pentru mai multe informații, contactați dealerul autorizat Toyota în Moldova.

        Formular de feedback