Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Land Cruiser Prado, istorie și beneficii

În 1987, Toyota a lansat la nivel mondial Noul Land Cruiser Prado. Numele Prado este tradus din spaniolă “ranch” - la poalele dealului, ceea ce definește scopul principal și esența acestei automobil. A fost conceput pentru locuitorii orașelor mici, fermieri sau locuitori din afara orasului. Land Cruiser Prado este distins de modele similare de la alți producători prin confort interior.

 

 

Automobilul este un SUV cu structură de cadru cu axe solide, arc spate și suspensie cu arc față. Tractiunea pe toate roțile, si trepete cu viteze mici.

De la începutul existenței mărcii japoneze Toyota, Land Cruiser a devenit chipul și modelul său principal. Intrarea pe piata a influentat semnificativ dezvoltarea companiei. Astăzi, modelul este asociat cu cuvintele „calitate” și „fiabilitate”.

Land Cruiser Prado a evoluat de la un SUV dur, cu performanțe excelente, cu tracțiune integrală la un SUV confortabil, modern, frumos și mai accesibil. Astăzi Land Cruiser este considerat unul dintre cele mai raspandite modele din lume. Secretul puterii constă în cadrul ei. Caroseria lui Prado este așezată pe un cadru de încredere care protejează împotriva vibrațiilor, ajută la confortul călătoriei chiar și pe cele mai dificile suprafețe de drum.

Performanța off-road impresionantă, siguranța, fiabilitatea și caracterul puternic au făcut din Land Cruiser Prado un model legendar.

 

Caracter puternic

 

Cu un nou motor diesel de 2,8 litri cu o putere crescută de 200 CP. Toyota Land Cruiser Prado va accepta cu ușurință orice provocare și va supune voinței sale chiar și cele mai impracticabile terenuri.

 

Arsenal offroad

 

Toyota Land Cruiser Prado este echipat cu o suspensie adaptabila reglabila cu mai multe moduri de functionare, iar sistemul Multi-Terrain Select ii permite sa se adapteze la diferite tipuri de suprafata a drumului, ceea ce garanteaza o miscare sigura in orice conditii.

 

Performanțe remarcabile

 

Un semn sigur al unui SUV adevărat este structura cadrului, tracțiunea integrală și capacitatea geometrică de cross-country. Rigiditatea structurală crescută este esențială pentru performanțe remarcabile în condiții grele de teren, off-road și pentru cel mai înalt nivel de siguranță pasivă.

 

Aspectul invingatorului

 

Optica LED, o grilă impresionantă a radiatorului, elementele întunecate și liniile stricte ale caroseriei creează o silueta masculină a Toyota Land Cruiser Prado.

 

Interior premium

 

Confortul perfect al Toyota Land Cruiser Prado este atins datorită climatizării în 3 zone, trapei electrice, materialelor de finisare de înaltă calitate și ergonomiei îmbunătățite.

 

Tehnologii avansate

 

Toyota Land Cruiser Prado este echipat cu tehnologii avansate: un sistem multimedia LCD color de 9 inchi pe consola centrală, cu conexiuni Apple Carplay©, Android Auto© și sistem navigare.

 

Automobilul este disponibil pentru test-drive și comandă la Toyota Chișinău „Continent"

        Formular de feedback