Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

La Toyota Centru Chișinău „Continent” au început vânzările de Proace City

Noua autoutilitară Toyota Proace City - capacitate, performanță și design practic.

Toyota continuă să-și extindă portofoliul de vehicule utilitare ușoare în Europa cu noul Proace City, o autoutilitară compactă de înaltă performanță și atractivă. Modelul spațios și practic întărește poziția Proace ca vehicul ideal pentru orice tip de transportare.

 

 

Spațios și productiv

 

Autoutilitara de marfă Proace City este capabilă să răspundă oricăror nevoi comerciale, oferind o varietate de spații de încărcare și configurații de scaune, precum și opțiuni de propulsie.

Două modificări ale mașinii sunt oferite în lungimea caroseriei - STANDARD (4,4 m) și LONG (4,7 m). Versiunea pentru pasageri Proace City Verso este oferită cu cinci locuri sau șapte pentru modelul extins.

 

Volumul maxim de încărcătură al Proace City variază de la 3,3 m3 (versiune compactă) la 4,3 m3 (versiune lungă cu opțiunea Smart Cargo). Trebuie de remarcat faptul că acesta este unul dintre puținele vehicule din clasa sa, care pot transporta doi europaleti. Sistemul opțional Smart Cargo oferă cea mai mare lungime de încărcare din clasa sa - 3,1 m pentru versiunea compactă și 3,4 m pentru cea lungă. Sarcina utilă maximă a Proace City este, de asemenea, impresionantă pentru clasa sa și este de până la 920 kg. În plus, mașina este capabilă să tracteze o remorcă cu o greutate de până la 1 tonă, făcându-l potrivit pentru transportul unor încărcături mai mari și mai grele.

 

Se propun două motoare diesel dintre care unul de 102 CP. cu transmisie manuală cu cinci trepte și altul de 130 CP. cu o transmisie automată cu opt trepte.

 

Design practic și universal

 

Autoutilitara Proace City oferă o gamă largă de configurații interioare. În special, puteți alege între două scaune față separate și un scaun pasager față cu două locuri de tip canapea. Funcția opțională Smart Cargo vă permite să măriți spațiul de încărcare cu 0,4 m³ și lungimea maximă de încărcare cu 1,3 m datorită scaunului pliant al pasagerului și al partiției de protecție cu o deschidere specială. Spătarul scaunului pasagerului central poate fi rabatat pentru o capacitate și mai mare.

Puteți depozita tot ce aveți nevoie în Proace City - salonul este echipat cu suporturi pentru pahare, containere mici, o cutie sub scaun și compartimente în ușă.

 

Accesul în compartimentul de încărcare este simplificat atunci când parcați în spații înguste, datorită ușii articulate din spate.

 

În versiunea pentru pasageri Proace City Verso, scaunele din al doilea rând pot fi pliate într-un raport de 60:40. Versiunea cu caroserie lungă are un al treilea rând de scaune suficient de mare pentru a găzdui confortabil pasagerii adulți. Toate scaunele pasagerului, inclusiv partea din față, se rabatează pentru un confort maxim.

 

Siguranță și confort

 

Proace City are o serie de caracteristici, care oferă un mediu de condus confortabil și performanțe îmbunătățite atât pentru versiunea cargo a vehiculului, cât și pentru versiunea entru pasageri.

 

Echipamentul standard al versiunii pentru pasageri Proace City Verso include sistemele de siguranță *: sistem de avertizare a coliziunii frontale cu frânare automată și recunoaștere a pietonilor (PCS) și informații despre indicatoarele rutiere (RSA) asistență la menținerea benzii (LKA), cruise-control; o funcție care recomandă șoferului să facă o pauză în timpul unei șederi lungi la volan. Echiparea Comfort este oferă suplimentar faza lungă automată (AHB), avertizare de trecere a benzii de circulație și un sistem îmbunătățit de recunoaștere și informare a semnelor de circulație.

 

Proace City Verso are, de asemenea, un ecran tactil de opt inch cu MirrorLink, Apple CarPlay (inclusiv Siri) și Android Auto (inclusiv Google Assistant) și conectivitate Bluetooth cu conectori USB / AUX.

Siguranța și ușurința de manevrare sunt garantate de o cameră cu vedere din spate de 180 de grade. În plus, transmite o imagine cu ecran lat care acoperă o zonă și mai largă.

 

Noua autoutilitară Toyota Proace City, atât în ​​versiunea pentru marfă, cât și în cea de pasageri, este concepută pentru a satisface mai bine nevoile de afaceri ale clienților în ceea ce privește productivitatea și eficiența, asigurând în același timp confortul pasagerilor și transportul mărfii.

 

* Sistemele electronice enumerate sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe mișcarea, șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația operațională și să se asigure că tehnica de control selectată este sigură.

        Formular de feedback