Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

De mulți ani, Toyota RAV4 este lider în vânzări în Republica Moldova. 

Toyota RAV4 (din engleză „Recreational Active Vehicle” - „automobilul  pentru activități în aer liber”) a devenit în 1994 fondatorul unui nou segment - clasa crossover.

Toyota RAV4 a fost primul automobil din segmentul „urban” cu tractiune 4WD. Aceasta  a fost formula câștigătoare pentru automobil cu tracțiune integrală, suspensie independentă, un motor mic de 2 litri și o caroserie rigida.

 

 

Succesul lui Toyota RAV4 s-a datorat dimensiunilor relativ mici ale automobilului și șasiului superb reglat. Acum în lume în această clasă există peste 20 de modele de la diferiți producători, dar „pionieratul” este încă de neintrecut: de 28 de ani, peste 10 milioane de clienți din întreaga lume au ales Toyota RAV4 pentru o combinație unică de funcționalități: confort, siguranta, fiabilitate si libertate in deplasare, fara a se termina acolo unde dispare asfaltul.

De mulți ani, Toyota RAV4 este lider în vânzări în rândul SUV-urilor în Republica Moldova. Din 2007, dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent”  a vândut peste 2.500 de automobile Rav4.

 

Ce este noul RAV4?

 

Tehnologic

Toyota RAV4 este construit pe arhitectura globală TNGA (Toyota New Global Architecture), care este responsabilă pentru confort, manevrabilitate și siguranță. Un centru de greutate mai jos și o rigiditate crescută a caroseriei oferă RAV4 o dinamică îmbunătățită și o manevrabilitate superioară.

 

Dinamic

Cu Toyota RAV4 te vei afla mereu în mijlocul unor evenimente interesante. Pentru Toyota RAV4 ai posibilitatea de a alege între un motor pe benzină nou (2,0 l) și transmisie noua - un CVT unic cu trepte mecanice (viteza întâi și marșarier)

 

Confortabil

Design îndrăzneț, materiale de finisare de înaltă calitate și echipamente moderne – în salonul Toyota RAV4 nu este loc de compromis.

 

Off-road

Capacitățile off-road ale Toyota RAV4 ating un nou nivel: acum este echipat cu sistemul Multi-terrain Select, care vă permite să nu depindeți de capriciile naturii și să adaptați caracteristicile Toyota RAV4 la diferite tipuri de drum.

 

Sigur

Tehnologii avansate, sistem inteligent de siguranță activă Toyota Safety Sense - Toyota RAV4 vă va oferi cel mai înalt nivel de confort și siguranță la volan.

 

Stilat

Materiale de finisare de înaltă calitate, un portbagaj spațios, echipamente tehnice inovatoare ale Toyota RAV4 extind limitele capacităților dumneavoastră.

 

Fapte interesante:

• Primul în lume - RAV4 este considerat fondatorul segmentului crossover.

• Locul 1 la vânzările de crossover-e în lume în 2017-2018.

• Locul 2 în lume în ceea ce privește producția totală de crossover de toate generațiile.

• 3m 69cm este lungimea primei generații RAV4 (XA10).

• 5 (din 5) - Numărul de stele in ratingul de siguranță EuroNCAP câștigat de RAV4 din a patra și a cincea generație.

• 41 – atâtea personae au încaput în crossover, care a devenit realizarea „Cel mai mare număr de oameni în mașină” în Cartea Recordurilor Guinness.

• Peste 700 - Numărul de apariții RAV4 în filme și programe de televiziune.

• 55.074 RAV4 vândute din anul de debut 1994.

 

Automobilul este disponibil pentru test-drive și comandă la Toyota Chișinău „Continent"

        Formular de feedback