Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

NOUL TOYOTA LAND CRUISER.

NOUA LEGENDĂ!

CU NOUL LAND CRUISER VEȚI AJUNGE ORIUNDE ȘI VEȚI REVENI ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ*

 

  • Noul Land Cruiser - primul Land Cruiser de generație nouă, începând cu 2007

  • Lansarea noului Land Cruiser coincide cu aniversarea a 70 de ani de la introducerea primului model al acestei legende mondiale

  • Modificări fără precedent, ce asigură performanțe inalte pe drumuri și pe teren- motoare, platformă și transmisie noi

Toyota prezintă noul Land Cruiser, ale cărui vânzări în Republica Moldova au inceput. Statutul Toyota Land Cruiser, legendă în lumea automobilelor, este indubitabil - 70 de ani de realizări și cifre impresionante în materie de vânzări în întreaga lume.

 

De la prima generație, Toyota BJ, apărută în 1951, Land Cruiser s-a îmbunătățit în continuu. Fiabilitatea, rezistența și manevrabilitatea excepțională au devenit un model de urmat. Toyota poate afirma cu mândrie că Land Cruiser este un automobil care „poate ajunge oriunde și poate străbate orice teren, și te aduce acasă în siguranță”.

 

Lansarea unei generații complet noi a Land Cruiser este un eveniment important. Este primul Land Cruiser nou de la introducerea seriei 200 în anul 2007, iar modificările pe care le-a suferit sunt fără precedent. Motoarele, transmisia și platforma sunt complet noi și dau dovadă de caracteristici noi pe drumuri și pe teren. Inovațiile și îmbunătățirile, inclusiv tehnologiile utilizate pentru prima dată, doar îmbunătățesc calitățile legendare ale Land Cruiser, transformându-l din „regele off-road-ului” în „regele tuturor drumurilor”.

 

Noul design completează îmbunătățirile tehnice. Acesta reflectă statutul și loialitatea tradițiilor Land Cruiser și întruchipează un nou concept de „frumusețe funcțională”. Liniile clare, solide transmit „puterea brutală” a noului automobil de teren și, în același timp, rafinamentul și perfecțiunea acestuia.

 

Motoare și transmisie complet noi:

  • Noul motor V6 twin-turbo pe benzină de 3,5 l, cu o putere de 415 CP/305 kW

  • Noul motor V6 twin-turbo diesel de 3,3 l, cu o putere de 299 CP/220 kW

  • Transmisie automată nouă cu 10 trepte

Noul motor V6 twin-turbo pe benzină 3,5 l

Noul motor V6 twin-turbo de 3,5 litri este o altă inovație majoră a noului Toyota Land Cruiser.

Motorul se distinge prin putere și cuplu rare pentru clasa sa, dezvoltând o putere maximă de 415 CP (305 kW) la 5200 rpm și un cuplu maxim de 650 Nm în intervalul 2000 - 3600 rpm. Viteza maximă este de 210 km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h este atinsă în 6,8 secunde – cu 1,8 secunde mai rapid decât cu motorul V8. Consum combinat de combustibil de aproximativ 12,1 l** la 100 km, emisii de CO2 de 275 g/km.

 

Noul motor V6 twin-turbo diesel 3,3 l

Motorul V6 twin-turbo diesel 3,3 l este un motor nou ce prezintă indici îmbunătățiți privind emisiile, eficiența consumului și durabilitatea. Motorul are 299 CP/220 kW și un cuplu maxim incredibil de 700 Nm în intervalul 1600 - 2600 rpm. Viteza maximă este de 210 km/h.

 

Transmisie automată nouă cu 10 trepte

Transmisia automată cu 10 trepte este utilizată atât pentru motoarele pe benzină, cât și pentru cele pe diesel. Are cea mai largă gamă de viteze din segmentul respectiv de automobile și asigură o funcționare mai lină, sensibilitate mai mare la schimbarea treptei de viteză față de modelul actual.

 

CONDUCERE: pe drumuri și off-road

  • Performanță ideală pe drumuri și în off-road
  • Pentru prima dată, platforma TNGA pentru autmobilele de teren cu cadru Toyota
  • Tehnologii avansate pentru a asigura stabilitatea și controlul pe orice drum, inclusiv sistem electronic de stabilizare a suspensiei (E-KDSS)

 

Prima platformă bazată pe filosofia TNGA pentru un autmobil de teren cu cadru

Noul Land Cruiser este construit pe platforma nouă GA-F. Este primul vehicul cu cadru bazat pe filosofia Toyota TNGA. Este conceput pentru a oferi performanțe de top și o manevrabilitate mai bună, oferind în același timp calitate, durabilitate și fiabilitate. Modificările-cheie includ greutatea redusă a vehiculului, rigiditatea crescută a caroseriei și un nou design optimizat al suspensiei.

 

Sisteme de direcție și frână

Toyota a profitat de noua platformă GA-F pentru a îmbunătăți sistemul de direcție.

 

Primul sistem electronic de suspensie dinamică cinetică din lume (E-KDSS)

Sistemul electronic de suspensie dinamică cinetică (E-KDSS), disponibil pe Land Cruiser GR Sport, este primul sistem Toyota din lume ce oferă performanțe remarcabile off-road, stabilitate în manevrare și confort la deplasare.

 

Design interior îmbunătățit

Interiorul Land Cruiser constituie un spațiu rafinat ce nu este afectat de mediul extern, oricât de dur ar fi. Confortul de un nivel ridicat asigură o senzație de siguranță absolută.

 

Securitate mai mare datorită inovației - cheie de lansare cu autentificare prin amprentă

Noul Land Cruiser întruchipează progresul în asigurarea siguranței vehiculului, datorită butonului de pornire care se declanșează numai după ce este recunoscută amprenta conducătorului auto. Combinat cu un sistem inteligent de intrare și pornire, acest sistem, introdus de Toyota, reduce riscul de furt al vehiculului prin „atac de releu”.

 

Ușa portbagajului poate fi acționată cu comandă electrică și fără contact pentru închidere sau deschidere fără mâini, precum și pentru închidere și blocare automată.

 

 

Echipament

• Noi echipamente pentru modele pentru drum și off-road

• Lansarea noii versiuni Land Cruiser GR SPORT cu un design sportiv, inspirat de realizările modelului la Raliul Dakar

 

Noul Land Cruiser este caracterizat de o distribuție logică și simplă a modelelor în funcție de scopul acestora. Echipamentele vor fi distribuite în funcție de prioritatea acordată fie conducerii off-road, fie pe drumuri. Versiunea Prestige este un vehicul superb echipat cu 7 locuri, a cărui exterior se potrivește perfect pentru off-road. Versiunea Premium vine complet echipată pentru o exploatare confortabilă pe drumuri asfaltate și se distinge printr-un design exterior de primă clasă, ce va scoate în evidență statutul înalt al vehiculului.

 

Primul Land Cruiser GR Sport

Gama de modele a noului Land Cruiser va fi completată de prima versiune a Land Cruiser GR SPORT, poziționată ca cea mai înaltă întruchipare a performanțelor off-road în linia de asamblare a modelului.

 

* A se interpreta ca o expresie metaforică. Înainte de a utiliza automobilul, citiți cu atenție documentația de utilizare și urmați cerințele specificate.

** Datele au fost obținute în condiții ideale, fără a lua în considerare stilul de conducere individual, calitatea suprafeței drumului și alte condiții (drum, vreme etc.). Indicatorii pot varia semnificativ de cei indicați și sunt determinați doar experimental.

        Formular de feedback