Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Un viitor mai bun deja astăzi!

"Toyota" la salonul auto de la Geneva — 2016

 

Având ca peisaje muntoase formidabile și un lac pitoresc, expoziția de automobile de la Geneva a oferit o împrospătare tuturor iubitorilor de automobile, pentru a le satisface dorința pasionată. În acest an, peisaje au pe planul secundar, în schimb auto entuziaști au avut posibilitatea de a vedea cum "Toyota" aduce cel mai bun viitor pe drumuri. Și un automobil, care a atras atenția tuturor — este noul Toyota C-HR!

 

La expoziție a avut loc premiera mondială al noului model C-HR, care simbolizează tot ceea ce trebuie să însoțească prima demonstrație publică la una dintre cele mai importante expoziții al anului: dramatism, dinamică și relevanța. Cu toate acestea, cupeul spectaculos cu o ridicare înaltă ("Coupé High Rider") — nu este singurul exponat, care atrage atenția vizitatorilor. Împreună cu acesta, la standul se pot vedea și alte modele remarcabile noi de la Toyota, începând cu automobilul conceptual KIKAI, în care totul este expus la exterior, și o mașină revoluționară cu combustibil pe bază de hidrogen - Mirai, și finisând cu noul Proace muncitor și, ca întotdeauna, cu neînvinsul Hilux.

 

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre favoriții noștri publici! 

 
Toyota C-HR 2016
 
Revizuiți-vă așteptările 

Modelul C-HR totalmente nou, deschide un nou capitol important în istoria companiei "Toyota". Sub aspectul atractiv (în profil este un cupeu cu un fizic atletic și un decor fluid al elementelor de caroserie) se ascunde un salon de crossover cu o ridicare înaltă. Ca rezultat - un stil nou de mașină, care nu se aseamănă cu celelalte. C-HR este proiectat pentru persoanele cu un stil de viață activ. A conduce aceasta mașina este o adevărata plăcere. La urma urmei, veți sta confortabil la o înălțime înaltă. Mașina cu ușurință va cuceri inimile tuturor locuitorilor al orașelor moderne, chiar dacă se vor afla în parcare! Și aceasta nu e tot! Citiți mai departe!

        Formular de feedback