Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

 Noul Toyota Highlander

 

Au startat comenzile pentru noul Toyota Highlander, generația a patra

 

 

Toyota Centru Chișinău Continent dă start comenzilor pentru noul crossover Toyota Highlander, din a patra generație, care oferă un design dinamic și elegant, mai mult spațiu în interior, tracțiune integrala, precum și fiabilitate și durabilitate Toyota. Noua generație a automobilului combină tehnologii inteligente, care garantează siguranța rutieră sporită și confort maxim în timpul călătoriilor, atât în oraș, cât și în afara acestuia, pe distanțe mai lungi.

 

A patra generație Toyota Highlander este un crossover de dimensiuni complete pentru călătorii de afaceri și de familie. Trei rânduri de scaune ale noului Toyota Highlander pot găzdui confortabil până la 7 pasageri. Lungimea sa a crescut cu 76 mm în comparație cu predecesorul său, astfel încât pasagerii celui de-al treilea rând de scaune au primit mai mult spațiu. Spațiul pentru bagaje a crescut, de asemenea.

 

În Moldova, noul Toyota Highlander este disponibil cu un motor V6 de 3,5 litri pe benzină * cu o capacitate de 249 CP. (183 kW) ** și o transmisie automată cu 8 trepte pentru o accelerație mai rapidă și o conducere sigură pe orice drum. Acest motor este alimentat de sistemul de injecție combinat D-4S, inovator de la Toyota, care combină injecția directă a distribuției de combustibil pentru o eficiență optimă și o putere maxima. A patra generație Toyota Highlander este disponibil în 2 nivele de echipare - Elegance și Premium ***.

 

Siguranța pasagerilor rămâne prioritatea Toyota. Pentru prima dată în Toyota Highlander, în configurația Premium ***, se utilizează sistemul de siguranță inteligent Toyota Safety Sense 2.0. Acesta include: un sistem de evitare a coliziunilor cu detectare pietonilor atât ziua cât și noaptea; sistem adaptiv de control al vitezei de croaziera, care funcționează în intervalul complet de viteză; sistem de asistență pentru păstrarea benzii; sistem automat pentru faza lung/scurta; sistem de recunoaștere și afisare informații despre semnele de circulație de viteza.

 

Datorită sistemului modern multimedia al Toyota Highlander, sunt disponibile opțiuni avansate de conectare și o varietate de divertisment. Noul crossover este echipat cu un ecran tactil de 8 inch, precum și suport pentru sistemele Apple Car Play® și Android Auto ™ pentru controlul confortabil al smartphone-urilor în timpul călătoriei. Toyota Highlander Premium *** vine, de asemenea, cu un sistem audio premium JBL de 1200 W, care vă redă muzica preferată prin 11 difuzoare. Acest sistem, oferă sunetul audio din orice sursă si redă atmosfera unui concert real.

 

De asemenea, pentru prima dată pentru Toyota Highlander în pachetul Premium ***, se folosește un sistem inovator de tracțiune integrală, Dynamic Torque Vectoring, care, dacă este necesar, distribuie automat cuplul între roțile din spate folosind cuplaje electrice speciale. Acest sistem ajută la creșterea nivelului de siguranță în timpul conducerii, precum și la trecerea fără probleme a porțiunilor dificile ale drumului. Vectorizarea dinamică a momentului este controlată de un sistem de control electronic și, dacă este necesar, conectează puntea spate, care asigură raportul optim de cuplu atât pe osii cât și pe o roată separată.

 

Caracteristicile Toyota Highlander în configurația Premium *** sunt un acoperiș panoramic cu trapă electrică glisantă, jante din aliaj de 20 de inch, un afișaj HUD de proiecție pentru a afișa pe parbriz cele mai importante informații despre mașină și detalii despre călătorie. În plus, modelul este echipat cu Panoramic View Monitor (PVM) - un sistem de vizualizare integrală la 360 ° cu camere frontale, spate și două camere laterale. Afișează pe monitor informații despre obstacole, care nu sunt vizibile de pe scaunul șoferului. Acest lucru poate reduce semnificativ riscul de accidente la parcarea în oraș.

 

Noul Toyota Highlander este construit pe platforma modulară Toyota TNGA-K (Toyota New Global Architecture), care oferă un nou nivel de manevrabilitate și confort, datorită unei structuri robuste a caroseriei, a unui centru de greutate scăzut și a unei suspensii duble din spate.

 

Pentru a-și sublinia individualitatea, proprietarii pot alege o mașină într-una dintre cele 8 culori ***: „White Mother of Pearl”, „Brown Metallic”, „Silver Metalic”, „Grey Metallic”, „Gray-Blue Metallic”, „Dark Blue Metallic” "," Red Mother of Pearl " și "Red Metallic"; iar printre 4 culori *** pentru interior: negru, bej, maro și gri.

 

Vânzările Toyota Highlander din a patra generație în Modova vor începe în iunie 2020.

 

Pentru mai multe informații despre noul Toyota Highlander, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota din Moldova - Toyota Centru Chișinău Continent.

 

* Valoarea este condiționată și poate varia ușor de la volumul real al motorului.
** Conform informațiilor producătorului.
*** Culorile caroseriei și interior sunt date pur informativ, sunt utilizate exclusiv pentru comoditatea distribuția seturilor de parametri ai vehiculului și pot fi prezente sau nu în alte documente sau materiale.

        Formular de feedback