Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

TOYOTA C-HR test-drive!

 

&l

Dealerul oficial Toyota în Moldova a început vânzările modelului înnoit Toyota C-HR. Noul Toyota C-HR păstrează designul deosebit care i-a permis modelului C-HR să devină un diamant în gama Toyota. În același timp, noua lansare se remarcă printr-un sistem hibrid modernizat, o dinamică îmbunătățită, precum și tehnologii avansate.

 

Toyota Centru Chișinău «Continent» propune noul C-HR Hybrid cu un propulsorr hibrid nou, mai dinamic de 2,0 litri * sau cu un motor hibrid actualizat, mai econom de 1,8 litri *.

 

Noul sistem de propulsie hibrid al Toyota C-HR Hybrid constă dintr-un motor inovativ de înaltă performanță de 2,0 litri * Dynamic Force cu injecție combinată și un motor electric, cu o putere maximă totală de 184 CP (135 kW) **. Automobilul este capabil să dezvolte o viteză maximă de 180 km / h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h este de numai 8,2 s. În același timp, consumul de combustibil este de doar 4,0 l/100 km *** în ciclul urban și 4,3 l / 100 km *** în ciclul combinat. Bateria instalației hibride se încarcă automat și nu are nevoie de priză electrică.

 

Noul Toyota C-HR de asemenea, este diponibil cu un motor de 1,2 litri * turbo benzină, cu puterea de 85 kW / 116 CP ** conectat la o transmisie cu variație continuă Multidrive S cu tracțiune față și cu tracțiune integrală.

 

Noul Toyota C-HR este construit pe arhitectura inovatoare TNGA, care oferă o rigiditate sporită a caroseriei și un centru de greutate amplasat mai jos. În plus, setările actualizate pentru servodirecția electrică și suspensie garantează o manevrabilitate mai bună, o călătorie mai lină și o dinamică îmbunătățită, iar izolarea fonică îmbunătățită asigură un confort acustic ridicat în salonul automobilului.

 

Noul Toyota C-HR are un design mai stilat și mai dinamic, în special datorită liniilor ce se asociză cu un cupeu, acoperișului negru, părții inferioare vopsite a barei de protecție față și jantelor noi cu o suprafață lucioasă.

 

În noul C-HR, luminile de zi și semnalele de avertizare sunt integrate într-o linie LED frontală, care se află deasupra lentilelor farurilor. Farurile anticeață față sunt amplasate pe marginile barei de protecție, ceea ce completează imaginea elegantă a automobilului.

 

Farurile spate LED au fost modernizate pentru a oferi noului C-HR un aspect din spate și mai expresiv. Acestea, la fel ca și la modelul anterior, depășesc contururile caroseriei, însă acum sunt unite de un spoiler negru lucios.

 

La elaborarea designului interior, Toyota și-a ascultat clienții, care în mod repetat au menționat interiorul spațios și confortabil ca fiind unul dintre principalele avantaje ale Toyota C-HR. În special, în interiorul renovat sunt utilizate materiale noi, iar unele suprafețe au devenit mai plăcute la atingere.

 

Designul fotoliilor din față se evidențiază prin partea superioară rafinată și partea inferioară solidă, care oferă un suport mai bun. Fotoliul pasagerului este acum reglabil după înălțime, iar fotoliul șoferului poate fi echipat cu reglajul electric al poziției.

 

A suferit modificări și designul planșei de bord. Astfel, în noua Toyota C-HR, ecranul tactil de 8 inci al sistemului multimedia actualizat este acum suplimentat cu un set de butoane fizice, de exemplu pentru a regla volumul, și a primit o interfață îmbunătățită cu capacitatea de suport a aplicațiilor Apple CarPlay și Android Auto. Această inovație facilitează și oferă o experiență de conducere intuitivă.

 

De asemenea, tehnologiile noi dau posibilitatea de a simplifica procesul de parcare. Asistența automată la parcare cu opțiunea de frânare automată Intelligent Clearance Sonar (ICS) controlează spațiul din fața și spatele vehiculului pentru a reduce riscul de coliziune.

 

 

Pentru mai multe informații despre noul Toyota C-HR, inclusiv prețurile, vă rugăm să contactați dealerul autorizat. Toyota Centru Chișinău «Continent».

 

*Valoarea este indicată convențional și poate să difere de volumul de lucru al motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealerul oficial Toyota Centru Chișinău „Continent”.

** Conform informațiilor producătorului https://newsroom.toyota.eu/the-new-toyota-c-hr/.

***Datele prezentate aici și în continuare privind consumul de combustibil au fost obținute în condiții ideale, fără a ține cont de stilul individual de șofat, de calitatea suprafeței drumului și de alte condiții (rutiere, de timp etc.). Indicatorii pot să difere semnificativ de cei indicați și se determină numai experimental.

        Formular de feedback