Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

TOYOTA RAV4: ÎN PREMIERĂ PENTRU MOLDOVA,  A FOST DAT STARTUL PRIMIRII COMENZILOR!

La 15 ianuarie 2019, dealerul oficial Toyota Centru Chisinau „Continent” a început recepţionarea comenzilor pentru Toyota RAV4 de generaţia a cincea. Noile crossovere vor sosi în Moldova în luna februarie.

 

Acum 25 de ani, Toyota a lansat primul RAV4, care îmbina versatilitatea SUV-urilor şi caracterul compact al hatchback-urilor şi crossoverelor, care au stat la baza creării segmentului dat. Iar astăzi, compania prezintă Toyota RAV4 de generaţia a cincea, care a moştenit caracteristicile cheie ale predecesorilor săi şi a fost reconceput din punct de vedere vizual şi constructiv. RAV4 este automobilul perfect pentru cei care aleg siguranţa, tehnologia, stilul şi fiabilitatea.

 

O caracteristică cheie a automobilului RAV4 este utilizarea noii platforme Toyota New Global Architecture (TNGA). Datorită TNGA, automobilul are un centru de greutate coborât, a devenit mai uşor şi are un şasiu mai echilibrat pentru a putea fi comod şi confortabil condus, precum şi pentru a avea o stabilitate excelentă. La baza dezvoltării noii platforme stă principiul „încrederii şi naturaleţei”, ce-i permite RAV4 să depăşească cu uşurinţă obstacolele şi asigură o conducere intuitivă.

 

Un alt avantaj al platformei TNGA este posibilitatea de a ascunde majoritatea componentelor standard şi de a simplifica procesul de dezvoltare, datorită căruia noul automobil are un design elegant şi rafinat. Partea din faţă a automobilul a fost extinsă şi consolidată, iar bara de protecţie inferioară a devenit mai mare. TNGA a permis lărgirea compartimentului pentru bagaje, precum şi a spaţiului interior al maşinii, ceea ce sporeşte confortul pasagerilor şi al şoferului. Garda la sol s-a mărit datorită diametrului mai mare al roţilor. Acest lucru permite utilizarea automobilului atât în condiţii de oraş, cât şi pentru călătorii în afara oraşului.

 

În ceea ce priveşte siguranţa, în noul RAV4 aceasta a fost îmbunătăţită prin funcţii noi care contribuie la reducerea riscului de accidente rutiere şi ajută şoferii datorită controlului automatizat. Sistemul de securitate Toyota Safety Sense de generaţia a doua include o versiune îmbunătăţită a sistemului de avertizare a pericolului de coliziune frontală, cu funcţia de frânare automată şi recunoaşterea pietonilor (PCS w/PD), sistem inteligent adaptiv cruise control (iACC), sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare, cu funcţia de revenire pe banda de rulare (LDA w/SA), sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere (RSA), etc.

 

În cadrul reţelei oficiale de distribuţie, automobilul va fi prezentat cu două motoare noi de înaltă performanţă din familia Dynamic Force: motorul pe benzină de 2.0 litri* (173 CP) sau instalaţia hibrid de 2.5 litri* (218 sau 222 CP) în cinci specificaţii la alegere.

 

Sistemul de tracţiune integrală al noului RAV4 a fost şi el supus îmbunătăţirilor semnificative. Versiunea pe benzină a noului model a fost dotată cu un nou sistem permanent dinamic de tracţiune integrală, cu vectorizarea cuplului (Vector Dynamic Torque Vectoring), ceea ce permite depăşirea cu uşurinţă a obstacolelor. RAV4 Hybrid cu tracţiune integrală este dotat cu cel mai nou sistem hibrid AWD-i cu tracţiune integrală, capacităţile de înaintat pe teren ale cărora au fost îmbunătăţite semnificativ. Prin urmare, automobilul este condus mai uşor şi mai sigur.

 

Noul RAV4 Hybrid este un automobil excepţional, cu o instalaţie hibrid nouă de 2.5 litri şi o putere de până la 218 CP (160 kW) pentru modelele cu tracţiune din faţă şi 222 CP (163 kW) pentru modelele cu tracţiune integrală. Bateria instalaţiei hibrid se încarcă automat, nu are nevoie de o sursă de alimentare electrică, contribuie la economisirea semnificativă a combustibilului şi oferă un nivel redus al emisiilor.

 

Designul elegant şi îndrăzneţ al noului RAV4 corespunde condiţiilor de oraş şi tentează la noi aventuri. Performanţa sporită şi eficienţa energetică vor oferi noi impresii în timpul călătoriilor. În plus, pentru prima dată, RAV4 va fi oferit în versiuni bicolore.

 

Pentru a deveni primul proprietar al noului crossover Toyota RAV4, contactaţi dealerul oficial Toyota în Moldova - compania „Continent”.

ТEL: +373 22 791 477

Chisinau, str. Аrborilor, 17/1.

 

* Valoarea este convenţională şi poate să difere uşor în dependenţă de volumul de lucru al motorului. Mai multe informaţii găsiţi la dealerul oficial Toyota Centru Chisinau „Continent”.

 

        Formular de feedback