Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Continut

 

Site-ul TOYOTA contine informatii privind produsele TOYOTA si programele promotionale TOYOTA. Produsele TOYOTA descrise in acest site sunt oferite spre vanzare in Moldova numai de catre Toyota Centru Chisinau "Continent".
 
Tot continutul acestui site este strict informativ. Acest site nu trebuie luat in considerare ca un substitut pentru informatiile ce va pot fi oferite de un reprezentant de vanzari sau service autorizat TOYOTA.
Informatia prezenta pe acest site nu constituie sub nicio forma un contract sau o oferta de vanzare.
 
In timp ce Toyota Centru Chisinau "Continent" face toate eforturile pentru a garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site, perfectiunea acestui lucru nu poate fi garantata, iar Toyota Centru Chisinau "Continent" nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.
 
Toyota Centru Chisinau "Continent" isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste echiparea, specificatiile tehnice si accesibilitatea produselor.

 

Preturile produselor Toyota

Informatiile referitoare la preturi continute sau oferite prin acest site au un caracter strict informativ si nu se constituie intr-o oferta de vanzare a produselor TOYOTA, si nici nu se pot materializa in contracte legate de reprezentantii de vanzari si service-urile TOYOTA. Achizitionarea oricarui produs TOYOTA se supune termenelor si conditiilor contractelor individuale de vanzare.

        Formular de feedback