Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Dezinfectarea automobilului

CUM SĂ DEZENFECTAȚI AUTOMOBILUL

 Sfaturi pentru șoferi

În condiții de carantină și de utilizare limitată a transportului public în Moldova, automobilul personal devine cel mai bun mijloc de transport. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți măsurile de siguranță -automobilul trebuie sa fie dezinfectat regulat atât în ​​interior cât și în exterior.

Mai jos răspundem la cele mai frecvente întrebări și oferim sfaturi despre dezinfectarea necesară a suprafețelor auto.

Întrebare: Ce locuri în automobil sunt cele mai poluate?Răspuns: Locurile cele mai poluate sunt cele cu care utilizatorii iau contact mai des.

 

 

În cabina sunt volanul, mânerele ușilor și ferestrelor, cotiere, ajustatoare pentru scaune, centuri de siguranță, covoare, suporturi pentru cupe, sisteme audio și multimedia

 

 

 

În exterior, cele mai contaminate sunt mânerele ușilor, butonul portbagaj și butonul rezervorului de gaz.

  

Întrebare: care soluții cele mai bune pentru dezinfectarea automobilului?

Răspuns: în conformitate cu OMS, săpunul obișnuit, soluțiile de alcool pentru dezinfectarea cu un conținut de alcool de 60% și soluțiile dezinfectante cu conținut de clor sunt cele mai potrivite pentru dezinfectarea suprafețelor.

Întrebare: Antisepticele care conțin alcool pot deteriora suprafețele unei mașini? Ce instrumente sunt mai bune pentru interiorul din piele și ce - pentru covoare?

Răspuns: într-adevăr, soluțiile de alcool pot deteriora sau decolora suprafețele din cabină. Pentru a preveni acest lucru, nu pulverizați antisepticul direct pe suprafață - în schimb, aplicați-l pe o cârpă moale și ștergeți părțile necesare. Finisarea din piele trebuie tratată în continuare cu produse de protecție a pielii.

Covorașele de cauciuc și țesătura trebuie să fie curățate cu o soluție de săpun care nu le va deteriora textura.

Întrebare: Ce mai trebuie de știut, atunci când dezinfectați automobilul?

Răspuns: atunci când dezinfectați automobilul, trebuie să aveți grijă de propria dvs. igienă. După ce deschizi automobil și te urci la volan, trebuie să ștergi cu un antiseptic nu numai mânerele ușii, ci și mâinile. Abia atunci puteți începe să tratați suprafața cu un dezinfector în cabina. După dezinfectare, ventilați bine interiorul.

Și amintiți-vă: urmând sfaturile pentru dezinfectarea automobilului dvs., vă ajutați să reduceți riscul de răspândire a virusului. Ai grijă de tine și de cei dragi!

Pentru mai multe informații despre Toyota, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota în Republica Moldova

        Formular de feedback