Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota a vandut 10 milioane de automobile hibrid

Din momentul lansarii primului model hibrid Prius au trecut deja douazeci de ani, iar vanzarile de automobile hibrid continua sa creasca. Intrucat volumul vanzarilor de vehicule hibrid Toyota a ajuns la zece milioane de unitati, anuntam cu mandrie inca un val de crestere semnificativa in acest segment.

 

Suntem lideri absoluti in producerea si vanzarea automobilelor hibrid in Europa. Numarul hibrizilor Toyota constituie peste 70% dintre toate mijloacele de transport cu tehnologie de transmisie alternativa, in comparatie cu toti ceilalti hibrizi obisnuiti, hibrizi plug-in sau automobile electrice in general, care se vand pe continent.  

 

Un succes pe principalele piete europene il consideram cresterea vanzarilor de vehicule hibrid in anul 2016: Auris cu 60%, Yaris cu 42% si RAV4 cu 41%.

 

Aproape 80% dintre comenzile primite revin noului Toyota C-HR, care este si el hibrid!

 

Odata cu producerea unei linii largi de automobile hibrid, inclusiv a 15 modele Toyota si Lexus, volumul vanzarilor a crescut in anul 2016 practic de doua ori. Astazi vanzarile de vehicule hibrid se pozitioneaza in TOP 3 lideri de vanzari din Europa, in anul 2016, iar noi suntem pe drumul cel bun in atingerea scopului propus – cresterea vanzarilor de automobile hibrid in Europa, catre anul 2020, cu 50%.

 

Promitem sa cream si sa va oferim produse si servicii tot mai calitative pe continentul european, in cadrul conceptului filosofic Toyota Global Vision. Automobilele hibrid vor continua sa joace un rol important in reducerea impactului pe care il au mijloacele de transport asupra mediului.

 

La nivel mondial hibrizii Toyota se caracterizeaza printr-o reducere a emisiilor CO2 cu 77 000 000 de tone si a combustibilului consumat cu 29 000 000 de kilolitri.

 

In viitorul apropiat corporatia de automobile Toyota planifica sa lanseze un sir de noi hibrizi. Noile modele vor continua sa daruiasca zambete clientilor din intreaga lume.