Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Noul Toyota Yaris

Designul, calitatea si performanta maxima – principalele directii de îmbunatatire ale marcii de automobile Toyota.

 

Lucrarile de reinnoire ale designului modelului Yaris au fost desfăsurate in propriul atelier de design Toyota, amplasat in Franta. Noul model pare sa aiba gabarite mai mari in comparatie cu modelul precedent, desi dimensiunile au ramas aceleasi.  Noul aspect a fost obtinut datorita dimensiunii grilei trapezoidale, moldingului portierelor si stopurilor cu lumini LED din spate. Acestea din urma au fost marite, motiv pentru care designerii au schimbat forma usilor portbagajului. Partea frontala noua, blocurile optice noi cu lumini LED diurne, disponibilitatea caroseriei in doua nuante noi, un rosu elegant si un albastru emotionant – si lista reinnoirilor nu se termina aici.

Hatchback-ul Toyota Yaris a fost dotat cu peste 900 de componente noi, printre care se numara si motorul pe benzina de 1,5 litri. Noul propulsor aspirat este capabil sa dezvolte 111 cai putere si 136 de Nm. Gratie noului motor, Yaris accelereaza pana la 100 de km/h in doar 11,2 secunde. De asemenea, trebuie de mentionat ca consumul noului model este mai mic decat a motorulului precedent de 1,33 litri. Designul modern al motorului este creatia proprie a inginerilor Toyota. De asemenea, pentru sporirea confortului si reducerii vibratiilor, motorul este mai bine antifonat, au fost instalate noi suporturi pentru motor, noi amortizoare, iar directia electrica a fost recalibrata. Autoturismul reactioneaza rapid la miscarile de directie, asigurandu-se astfel o calatorie confortabila  atat prin oras, cat si pe sosea.

 

Interiorul beneficiaza si el de modificari. Isi fac aparitia noi modele de tapiterie din materiale mai calitative, elemente decorative si culori. Versiunea noului Toyota Yaris a primit in standard un ecran color de 4.2 inch; de asemenea, s-a modificat forma gurii de ventilatie si a panoului de control al sistemului audio.  

 

Pentru informatii suplimentare cu privire la noul model Yaris, inclusiv si pret, va rugam sa va adresati la dealerul oficial Toyota din Moldova, cu sediul in mun. Chisinau, str. Arborilor 17/1, tel. (373 22) 79-14-77

 

* Valorile indicate sunt orientative si pot sa difere. Informatii mai detaliate despre capacitatea reala a motorului poate fi gasita la dealerul Toyota din Republica Moldova.