Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Absolut noul sedan de clasa business Toyota Camry de a 8-a generatie este disponibil deja in Moldova!

Incepind cu 22 ianuarie 2018 modelul este disponibil la Toyota Centru Chisinau „Continent”.

 

Toyota Camry isi merita pe buna dreptate titlul de unul dintre cele mai populare automobile in peste 100 de tari. Prima generatie Toyota Camry a aparut in 1982, iar de atunci numarul automobilelor Camry vindute in lume este estimat la zeci de milioane.

 

Noua generatie Toyota Camry nu este doar o versiune imbunatatita a sedanului indragit. Modelul celei de-a opta generatii a fost dezvoltat „de la zero”, fapt pentru care au fost proiectate mii de piese noi. Automobilul a fost construit pe platforma inovatoare unificata Toyota New Global Architecture (TNGA), ceea ce a permis reducerea centrului de greutate si cresterea semnificativa a rigiditatii caroseriei. Datorita platformei TNGA, precum amortizoarelor si suspensiei spate complet noi, Toyota Camry se manifesta prin manevrabilitatea sa inegalabila si prin silentiozitatea legendara a mersului.

 

Sedanul de clasa business a primit un aspect nou, mai sportiv, mai expresiv si mai emotional. Special pentru noul model au fost create patru nuante noi pentru exterior: alb sidefat clasic, gri elegant, maro nobil si rosu rafinat.

 

Platforma noua TNGA a facut posibila cresterea ampatamentului cu 50 mm, astfel incit interiorul automobilului a devenit mai spatios. Datorita liniei joase a capotei si pozitiei verticale a pupei, vizibilitatea drumului din fata a fost imbunatatita, iar urcarea soferului a devenit mai comoda. Dezvoltatorii au lucrat minutios la imbunatatirea confortului in interiorul automobilului. Izolarea de la toate tipurile de zgomot a devenit mai buna, iar liniile in designul interior sunt mai armonioase.

 

Versiunile Prestige si Premium ale noii Camry sunt dotate cu sistem de siguranta activ Toyota Safety Sense (TSS), care include sistemul de control al vitezei de croaziera, faza lunga automata, frinarea de urgenta, sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere si sistemul de notificare in caz de iesire de pe banda de circulatie. Tehnologiile inovatoare implementate in sistemul TSS ii permit soferului sa se simta confortabil la volan si sa contribuie la crearea conditiilor de siguranta pe sosea.

 

Pentru prima data in Camry este instalat un ecran multi-informativ de 7 inch si un sistem multimedia complet nou Toyota, cu o unitate de navigatie GO si un ecran tactil cu diagonala de 8 inch. Sistemul profesional JBL cu 9 difuzoare si un subwoofer, proiectat special pentru noua Camry, iti permite sa te bucuri de melodiile preferate in fiecare calatorie.

 

Pe piata Moldovei noua Toyota Camry este prezentata in 4 versiuni: Comfort, Elegance, Prestige, Premium*. Automobilul este disponibil cu un propulsor 2,5** litri benzina , cu o putere de 181 CP (133 kW) si o transmisie automata cu 6 trepte.

 

Noua si rafinata Toyota Camry reprezinta combinatia perfecta a designului si tehnologiilor moderne cu traditiile si valorile respectate ale modelului Camry. Vizitati centrul oficial de distributie Toyota din Moldova, asigurati-va de acest lucru si alegeti propria Toyota Camry.

 

Noua Toyota Camry – tehnologii pentru o generatie inainte!

 

Pentru informatii suplimentare despre Toyota Camry, inclusiv preturi, va rugam sa contactati Toyota Centru Chisinau „Continent”, tel.: 022/79 14 77, www.toyota.md

 

 

 

* Denumirile versiunilor sunt strict conventionale, fiind utilizate exclusiv din motive de convenienta in distribuirea seturilor de parametri ale automobilului si pot fi diferite sau absente in alte documente sau materiale.

 

   ** Valorile sunt indicate in mod conventional si pot diferi usor de capacitatea motorului.